arrow_upward

Shared workspaces

KRAGT ontwikkelt high-end shared workspaces op toplocaties. Kenmerkend voor KRAGT is de totaalaanpak: we zorgen niet alleen voor het bedenken en bouwen van deze bijzondere kantooromgevingen, maar ook voor het dagelijks beheer. Daardoor kennen we onze gebruikers en kunnen we maximaal rekening houden met veranderende behoeftes. 
KICK Offices

KICK Offices

Geef je bedrijf een kickstart bij KICK Offices. In dit ‘hotel voor ondernemers’ worden huurders volledig in de watten gelegd. Alles is instapklaar en het gamma aan services is uitgebreid. Bovendien staan onze smilemanagers klaar om je dag net wat meer kleur te geven. KRAGT exploiteert KICK Offices op vier locaties in Eindhoven. 

Prettiger werken, meer presteren

Prettiger werken, meer presteren

Bij KRAGT geloven we dat een shared working space (veel) meer kan zijn dan een ruimte om te ondernemen. Daarom zijn de voorzieningen top-notch en is het interieur verfijnd en uitnodigend. Alles wat je nodig hebt voor zakelijk succes, met het gevoel van thuis. Een plek om je prettig te voelen en daardoor ook een plek om te presteren. 

Ervaar de kick van comfort

‘De eerste reactie van bezoekers is vaak WAUW! Zo'n fraai interieur hebben we nog nergens gezien.’

Let’s MELT!

Let’s MELT!

Als je werkt aan inspirerende projecten die meer energie opleveren dan kosten. Als je jouw collega’s net zo graag ziet als je vrienden. Als je samen vanuit gedrevenheid bouwt aan succes. Als je je hierdoor aangesproken voelt dan is het tijd voor MELT, een nieuwe manier van werken geïntroduceerd door KRAGT. 

MELT is gevestigd op misschien wel de mooiste plek van Eindhoven, namelijk de bovenste verdieping van gebouw TQ op Strijp-T. MELT is een omgeving met alle faciliteiten en services om werk en vrije tijd feilloos in elkaar te laten overlopen. Laat werk en vrije tijd samensmelten op een plek waar je met plezier bent, iedere dag opnieuw. 

Meer weten? Check dan www.melt.nl

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze shared workspaces