arrow_upward

Over KRAGT

De maatschappelijke behoefte aan leefruimte en de uitdagingen van onze planeet vragen om een nieuw perspectief op wonen, werken, leren en recreëren. Daarom ontwikkelt KRAGT bijzondere woon- en werkomgevingen. Het gaat niet alleen om de functionele aspecten van een ruimte, maar ook om de belevingswaarde, gebruikswaarde en toekomstwaarde ervan. 
 Bijzondere leefomgevingen, met lef ontwikkeld

Bijzondere leefomgevingen, met lef ontwikkeld

Met ons team van Projectontwikkeling willen we de status-quo in ontwikkelaarsland doorbreken. Als kennispartner en realisator creëren we vernieuwende leefomgevingen die welzijn en sociale cohesie verhogen. Met hun bijzondere karakter zorgen ze voor een positieve beleving. Met veel groen en biodiversiteit waarborgen we de ruimtelijke kwaliteit voor mens en milieu, voor nu en in de toekomst.

KRAGT Workspaces

KRAGT Workspaces

Vanuit onze visie dat wonen en werken steeds meer met elkaar versmelten ontwikkelt KRAGT Workspaces high-end werkomgevingen op toplocaties. We zorgen niet alleen voor het bedenken en bouwen van deze bijzondere werkomgevingen, maar ook voor het dagelijks beheer. Daardoor kennen we onze gebruikers en kunnen we maximaal rekening houden met veranderende behoeftes. 

Studio KRAGT voor een spraakmakend interieur

Studio KRAGT voor een spraakmakend interieur

Ons team van Studio KRAGT staat garant om van elk interieur een belevenis te maken. Creativiteit gedijt bij vrijheid. Dat zie je terug in de ontwerpen, want we gaan ver en verkennen graag ongebaande paden. We doen wat nodig is om het maximale uit een gebouw te halen, rekening houdend met de behoeften van de gebruiker. Ook als de inrichting compleet op de schop moet en de muren gestript. Ieder detail telt.

 

Het fundament van KRAGT

Het fundament van KRAGT

KRAGT is meer dan een bedrijfsnaam. KRAGT is een sterk samenwerkingsverband van vastgoedspecialisten. Je herkent ons aan de vier eigenschappen hiernaast. Dit is het fundament van onze werkwijze én de belofte aan onze partners.

Meer weten over de mensen van KRAGT?

Check dan hier een kort videoportret van de oprichters