arrow_upward

Over KRAGT

KRAGT realiseert bijzondere woon- en werkomgevingen. Van ontwerp tot realisatie, van bouwbegeleiding tot interieurarchitectuur. Spraakmakend vastgoed dat tot de verbeelding spreekt. Altijd uniek, altijd een feest voor de zintuigen. Ervaar wat KRAGT met je doet.
 Spraakmakende omgevingen, met lef ontwikkeld

Spraakmakende omgevingen, met lef ontwikkeld

Met onze kantoor- en woonconcepten maken we vastgoed toekomstbestendig. Van industrieel erfgoed tot monumentaal pand: we denken altijd in mogelijkheden en zien overal kansen. We transformeren in stijl, met respect voor de beeldwaarde, oog voor de omgeving en aandacht voor hergebruik. Gevoed door grenzeloze creativiteit zorgen we voor een uniek ontwerp voor de inrichting. Samen met onze partners realiseren we spraakmakende kantoor- en woonconcepten. Impact verzekerd.

Het fundament van KRAGT

Het fundament van KRAGT

KRAGT is meer dan een bedrijfsnaam. KRAGT is een sterk samenwerkingsverband van vastgoedspecialisten. Je herkent ons aan de vier eigenschappen hiernaast. Dit is het fundament van onze werkwijze én de belofte aan onze opdrachtgevers.

Ben je nieuwsgierig naar het fundament van KRAGT?

Check dan hier een kort videoportret van de oprichters

Meer impact door krachten bundelen

Van brainstorm tot bouw en beheer: bij KRAGT hebben we alle disciplines in huis om vastgoedprojecten integraal aan te pakken.

Meer weten? Bekijk de projecten hieronder en ontdek de pracht van KRAGT.