arrow_upward

MELT Eindhoven

Vervagende grenzen door grenzeloze mogelijkheden

MELT biedt een mix van hoogwaardige werkplekken volledig ingericht op het hybride werken, ondersteunende faciliteiten en flexibele huurvormen. In deze bijzondere entourage smelten werk en privé organisch samen.

Kragt - MELT Eindhoven
Kragt - MELT Eindhoven
Kragt - MELT Eindhoven

 

 

Get ready to MELT
MELT workspace is een bijzonder werkplekconcept met bijpassende inrichting. Het thema MELT – samensmelten van werk en vrije tijd – is doorgevoerd in zowel het interieurdesign als de branding. Door het toepassen van ronde en vloeiende vormen ‘smelten’ de diverse functies en interieurelementen natuurlijk in elkaar over. En dat zorgt voor synergie, rust en inspiratie.

Kragt - MELT Eindhoven
Kragt - MELT Eindhoven

 

 

Chic met oog voor moderne techniek 
Het is in essentie een werkomgeving, maar zo voelt het niet. Van de glooiende, computergestuurde plafondverlichting tot de ronde, brons getinte glazen wanden: ieder element ondersteunt het concept. De finishing touch zit in de luxe detaillering in zowel het interieur als het maatwerkmeubilair. Chic met oog voor moderne techniek. Een hotel voor ondernemers.

Kragt - MELT Eindhoven

Ontwerp, ontwikkeling en exploitatie smelten bij KRAGT tot één geheel. Benieuwd hoe? Maak een afspraak

  • Locatie6e etage gebouw TQ Strijp-T, Eindhoven 
  • Omvang ca. 1250 m2
  • Website www.melt.nl
Kragt - MELT Eindhoven
Kragt - MELT Eindhoven
Kragt - MELT Eindhoven

On top of the world
Eindhoven heeft zich ontwikkeld tot een van de meest innovatieve hotspots van Europa. Daar horen vernieuwende werkplekconcepten bij. KRAGT had als doel een werkplek te creëren waar mensen niet meer naar huis willen. En dat alles vanaf de bijzondere rooftop locatie in het historische gebouw TQ op Strijp-T, met panorama-uitzicht over de skyline van Eindhoven.