arrow_upward

GOVERS Eindhoven

Een sfeervol kantoor met en warm en huiselijk karakter

Govers is een totaaladviseur op het gebied van accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvies. Het bedrijf heeft bij KRAGT aangeklopt om het bestaande pand te voorzien van een make-over.
Naast verduurzaming, denk aan het plaatsen van 228 zonnepanelen op het dak en een nieuwe installatie voor het verwarmen en koelen van het gebouw is het gehele interieur vernieuwd.

Kragt - GOVERS Eindhoven
Kragt - GOVERS Eindhoven
Kragt - GOVERS Eindhoven

Thuis bij Govers
Binnen in het kantoor is de slogan van Govers, thuis bij Govers, vertaald in het interieur. Dit is direct bij binnenkomst zichtbaar. De keuze van de toegepaste materialen, kleurgebruik en het toegepaste losse meubilair zorgen voor een sfeervolle en intieme sfeer. Door dit gebruik van materiaal, kleur en meubilair in het hele pand door te trekken is het voor werknemer en klanten een aangename omgeving om te verblijven.

Kragt - GOVERS Eindhoven

Werken, overleggen en ontspannen
Alle werkplekken zijn vernieuwd en voorzien van zit- sta bureaus. Hiermee kan elke werkplek optimaal worden aangepast aan de wensen van de werknemer. De verschillende kantoortuinen zijn ruimtelijk ingedeeld met verschillende functies als, werken, overleggen, lounge en bellen. Daarnaast zijn er vanuit de werkvloer voldoende mogelijkheden om elkaar en / of klanten te spreken in een andere omgeving, privé of minder privé: van een (kleine) spreekkamer, het zitje bij de pantry tot een fijne plek in het bedrijfsrestaurant.

Kragt - GOVERS Eindhoven
Kragt - GOVERS Eindhoven

Advies nodig? Maak een afspraak en laat KRAGT meedenken

  • Locatie Beemdstraat, Eindhoven
  • Omvang ca. 2700 m2
  • Website www.govers.nl