arrow_upward
Terug naar overzicht

20 april 2021

PERSBERICHT: KRAGT tovert oude Philips kantine op Strijp-T om tot flexibele werkomgeving voor scale-ups

Werk en privé smelten samen in MELT
PERSBERICHT: KRAGT tovert oude Philips kantine op Strijp-T om tot flexibele werkomgeving voor scale-ups


Geopend!
KRAGT opent haar nieuwste innovatieve shared workspace op strijp-T in eindhoven, speciaal voor de high-tech community in de Brainport regio. Het concept heet MELT wat staat voor het samensmelten van werk en privé. MELT biedt een mix van hoogwaardig ingerichte werkplekken volledig ingericht op het hybride werken, ondersteunende faciliteiten en flexibele huurvormen. Zo krijgen bedrijven alle mogelijkheden om te innoveren en door te groeien binnen dezelfde ruimte. De eerste huurders hebben inmiddels hun intrek genomen en zijn enthousiast. 

Nu steeds meer bedrijven vanuit huis werken veranderen de behoeftes aan kantoor- en werkruimtes. De gezamenlijke werkplek moet vooral ingericht zijn om te kunnen inspireren, creativiteit te stimuleren en mensen te ontmoeten. Daarnaast raakt iedereen meer gewend aan het combineren van privé en werk gedurende de dag. Het nieuwe werken wordt hybride werken. 

 

Van kantoortuin naar inspiratiehub 
Eindhoven mag zich inmiddels één van de meest innovatieve hotspots van Europa noemen. Daar horen innovatieve werkplekken bij. KRAGT had als doel een werkplek te creëren waar mensen niet meer naar huis willen. En dat alles vanaf de bijzondere roof-top locatie in het historische gebouw TQ op Strijp-T, met skyline uitzicht over de stad Eindhoven.

Een hotel voor ondernemers
Het thema MELT dat staat voor het samensmelten van werk en vrije tijd is doorgevoerd in zowel het interieurdesign als de branding. Door het toepassen van ronde en vloeiende vormen “smelten” de diverse functies en interieurelementen in elkaar over wat zorgt voor synergie, rust en inspiratie. Glooiende computergestuurde plafondverlichting, ronde brons getinte glazen wanden en luxe afgewerkte detaillering in zowel het interieur en het maatwerk meubilair zorgen voor een hotel-chique karakter met een technisch randje. Een hotel voor ondernemers.

Naast verschillende soorten werkruimtes bevat MELT faciliteiten om te ontspannen, gamen, samen te koken en te eten en gezamenlijk te brainstormen. Daarnaast zijn er comfortabele slaapcabine’s voor een powernap. In een aparte ruimte gaat geëxperimenteerd worden met extra services zoals een kapper op het werk of een VR-ruimte. Het unieke aan MELT is dat de gehuurde ruimtes steeds weer kunnen worden aangepast op basis van de veranderende behoeften van huurders.

Huren op aanwezigheid

Bedrijven kiezen uit een combinatie van instapklare vaste werkplekken en ‘memberships’, die toegang geven tot het pand. Zij kunnen bij aanwezigheid kiezen voor een plek in één van de flexibele ruimtes, passend bij de activiteit waar ze voor komen. In stilte werken, een brainstorm of gewoon even gezellig met het team bijpraten

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Koen van Loon
Email: koen@kragtgroep.nl
Tel.: 06-27534818

Saskia van Wezel-Maas
Email: saskia@kragtgroep.nl
Tel.: 06-53408194