arrow_upward
Terug naar overzicht

12 november 2022

NIEUWS: Martijn van Wezel vliegt uit!

Er gaat iets veranderen binnen de directie van KRAGT. Na een onvergetelijke en enerverende reis van maar liefst 13,5 jaar gaat Martijn van Wezel stoppen als creatief directeur en mede-eigenaar van KRAGT. Per 1 november a.s. gaat hij een volgende (solo) vlucht tegemoet.
NIEUWS:  Martijn van Wezel vliegt uit!

Met Martijn als aanvoerder van het ontwerpteam heeft KRAGT een mooi statement kunnen maken op het gebied van interieurarchitectuur en out-of-the box werkplekconcepten. Door zijn creatieve geest, oog voor detail en perfectionisme als het gaat om esthetiek heeft KRAGT zich als merk stevig ontwikkeld. We danken Martijn voor de passie waarmee hij KRAGT op de kaart heeft gezet. We gaan hem missen als teamspeler en sparringpartner maar wensen hem enorm veel plezier met zijn volgende uitdagingen waar hij zeker weten weer een succes van zal maken.

KRAGT gaat onverminderd krachtig en gemotiveerd voorwaarts. Jeroen van Wezel en Alex Hupkes blijven de vaste aanspreekpunten voor Vastgoed ontwikkeling. En Koen van Loon voor Exploitatie. Het ontwerp team zal na 1 november opereren onder de bezielende leiding van Stijn Rijnbeek. Hij is ook het eerste aanspreekpunt voor ontwerpaanvragen en projecten. Hij is te bereiken via Stijn@kragtgroep.nl / 06-34 93 75 35

Neem gerust contact met ons op of rechtstreeks met Martijn voor vragen of een toelichting.