arrow_upward
Terug naar overzicht

20 februari 2024

Maak jouw werkomgeving future-proof! En verhoog productiviteit, creativiteit en teamspirit.

Maak jouw werkomgeving future-proof! En verhoog productiviteit, creativiteit en teamspirit.

Stap in de wereld van morgen en ontdek het kantoor van de toekomst! Maar wacht eens even, gaan we überhaupt nog wel naar kantoor in de toekomst? Bij Studio KRAGT geloven we van wel, maar alleen als die kantoren aansluiten bij de behoeften van de medewerkers.

Stel je voor: 's ochtends kom je aan bij je kantoor en je hebt de keuze: werk je vandaag in de tuin, omringd door groen en frisse lucht. Ga je voor de productieve bibliotheek of juist voor het uitbundige terras. En stel je voor dat je op basis van je eigen vibe kan kiezen of dat je in de rustige studeerkamer gaat zitten of juist in de levendige woonkamer. Dus misschien werk je wat mailtjes weg met een cappuccino in de koffiebar of ga je naar de game hall om samen met je collega nog even je energie kwijt te kunnen vóór die belangrijke presentatie.

Een ruimte voor iedere behoefte
Klinkt dit als science fiction? Think again! Bij Studio KRAGT zijn we op dit moment bezig met het ontwikkelen van zo'n kantoor voor één van onze opdrachtgevers. Veranderen jouw werkzaamheden gedurende de dag? No problem, dit kantoor verandert met jou mee. En heb jij een shift van gemoedstoestand, dan sta je zo in een nieuwe ruimte die jou tot rust brengt, of juist voorziet van die ontbrekende energy impuls!

In mijn ogen omarmt het kantoor van de toekomst het concept van activity-based working, waarbij jij de vrijheid hebt om de beste werkplek te kiezen, gebaseerd op jouw taken én je humeur. Of je nu een rustige ruimte nodig hebt voor focus, een uitbundige lounge voor brainstormsessies, of een gezamenlijke ruimte voor teamvergaderingen, bij Studio KRAGT denken we aan alles om aan de specifieke behoeften te voldoen. Dit bevordert niet alleen de productiviteit, maar ook de creativiteit en samenwerking tussen teamleden.

Creëer de perfecte werkplek voor succes
Wil jij ontdekken hoe jouw kantoor van de toekomst eruit moet zien? Neem dan nu contact met ons op en laat ons jou helpen om de future-proof werkplek te creëren!

Studio KRAGT, wij maken vette sh*t!