arrow_upward
Terug naar overzicht

13 juli 2023

KRAGT en Avular openen workspace voor groeiende robotica industrie in Eindhoven

Het iconische gebouw TY op Strijp-T, ook wel de ‘glaskathedraal’ genoemd, wordt momenteel omgetoverd tot workspace voor robotica- en hightech start- en scale-ups. Met de 6000 vierkante meter die dit voormalige Philips Glaslaboratorium groot is, gaat het gebouw een inspirerende werkomgeving worden voor bedrijven die elkaar aanvullen in de hightech maakindustrie. Initiatiefnemer Avular, een mobiele robotfabrikant en softwareontwikkelaar, neemt 2500 meter van het gebouw in gebruik. De overige 3500 meter gaat dienen als shared workspace met ready-to-use kantoren, lab-, test- en experienceruimtes voor andere bedrijven in de robotica industrie.
KRAGT en Avular openen workspace voor groeiende robotica industrie in Eindhoven
MELT at Avular

MELT at Avular

Het workspace concept heet MELT at Avular, wat staat voor het samensmelten van werk en privé. Net als KRAGT’s eerste MELT-locatie op Strijp-T, krijgt deze locatie bij Avular tal van faciliteiten en services die ervoor zorgen dat mensen het optimale uit hun (werk)dag halen. Het wordt een flexibele omgeving met vooruitstrevende bedrijven die werkgeluk en zingeving hoog in het vaandel hebben staan. Deze visie sluit perfect aan bij de bedrijfscultuur van Avular. De nieuwe workspace op Strijp-T.

Interesse?
Bel, WhatsApp of email Koen van Loon van KRAGT: 06 2753 4818, koen@kragtgroep.

Samen werken en plezier maken

Samen werken en plezier maken

De workspace huurders en Avular maken gebruik van elkaars faciliteiten. Dat zijn onder andere een, robotica testruimte, de grootste dronekooi van Europa, een dakterras om te borrelen, een powernap area, game-ruimte en een keuken om samen te koken. Met het Philips de Jongh wandelpark ernaast.

MELT at Avular is gericht op het stimuleren van samenwerking, efficiënt werken, productief zijn en samen lol maken.

 

Robotica community

Robotica community

Op de begane grond van MELT at Avular komt lab- en testruimte voor robotica start- en scale-ups die samen een community vormen en elkaars faciliteiten kunnen delen. Daar is ook ruimte om rijdende robots en drones te testen. De eerste huurders hebben hier inmiddels hun intrek genomen.

Op de eerste en tweede verdieping komen hightech bedrijven in ready-to-use kantoren met 10 tot 30 werkplekken. 8 van de 16 kantoren zijn inmiddels verhuurd. Er is ook ruimte voor een selecte groep flexwerkers die de community versterkt.

Evenementenlocatie

Evenementenlocatie

Net als de bestaande MELT locatie van KRAGT op Strijp-T, heeft MELT at Avular ook een fraaie boardroom met dakterras en uitzicht over Strijp-T. Tevens is er een auditorium dat ruimte biedt aan 250 personen. Dat maakt ook deze tweede MELT locatie perfect voor evenementen als presentaties, heisessies en bedrijfsborrels.

Stuur mij de beschikbaarheid en prijzen