arrow_upward

Over KRAGT

KRAGT is ruim 10 jaar geleden ontstaan uit de gezamenlijke passie van twee broers voor bijzondere bouwprojecten en interieurarchitectuur. Inmiddels werken we met een ambitieus team van zeventien professionals aan de creatie van spraakmakende woon- en werkomgevingen. Ons ultieme doel is om steeds weer een wow-reactie teweeg te brengen. Dat doen we met passie, lef en een ondernemende geest. Dat is KRAGT!
 Spraakmakende omgevingen, met lef ontwikkeld

Spraakmakende omgevingen, met lef ontwikkeld

Wij denken in kansen, zijn continue op zoek naar bijzonder vastgoed waar we nieuw leven in kunnen blazen en zijn inmiddels expert in het transformeren van monumentale panden. Passend bij de gewenste beleving, bieden wij onze opdrachtgevers altijd een uniek ontwerp voor de inrichting van een pand. En kunnen wij de realisatie daarvan volledig verzorgen. We ontwikkelen nieuwe kantoor- en woonconcepten voor panden en gebieden, en exploiteren kantoorconcepten die tevens dienen als concept lab voor onze interieurinnovaties.

De vijf van KRAGT

De vijf van KRAGT

Of je nu met of voor ons werkt, je zult ons herkennen aan deze vijf eigenschappen. Hier staan we voor. Het is tevens een belofte aan onze opdrachtgevers en vormt de basis voor de manier waarop we als team samenwerken. 

Krachten bundelen, daar geloven wij in.

 "Wij bieden het totaalplaatje, van concept tot ontwerp, van realisatie tot exploitatie."

Bekijk hieronder een aantal van onze creaties.