arrow_upward
Terug naar overzicht

16 maart 2024

Vacature manager shared workspaces

KRAGT is ruim 10 jaar succesvol in het realiseren van innovatieve woon- en werkomgevingen. KRAGT Workspaces bestaat uit 5 locaties in Eindhoven, waar in totaal circa 140 huurders en 700 members kantoor houden. We zijn nieuwe locaties aan het ontwikkelen en hebben grootse plannen. Daarom zijn we opzoek naar een manager die de bestaande locaties gaat beheren en nieuwe mee ontwikkelt.

Als manager van KRAGT Workspaces zorg jij dat alle kantoorruimtes, vergaderruimtes en werkplekken optimaal verhuurd zijn. Je bent het gezicht van de zaak, kent alle huurders en verzorgt rondleidingen voor nieuwe huurders. Je weet wat er speelt en anticipeert daar proactief op. Dat doe je samen met je collega’s, de locatiemanagers en de collega’s op het hoofdkantoor van KRAGT.

Je bent gastvrij, servicegericht en vindt het leuk om mensen blij te maken. Maar je kunt ook streng en duidelijk zijn als dat nodig is. De shared workspaces van KRAGT zijn de meest hoogwaardige van Eindhoven, dus we zoeken een iemand met een bijbehorende mentaliteit.

De meest inspirerende werkplek

De meest inspirerende werkplek

In beginsel zal je vooral aan het werk zijn in het voormalige glaslaboratorium van Philips op Strijp-T. Een van de meest karakteristieke gebouwen van Eindhoven, waar we onze nieuwe robotica-locatie MELT at Avular aan het bouwen zijn. En we gaan nog meer baanbrekende shared workspaces ontwikkelen. Dus de groeimogelijkheden voor jou zijn bijna eindeloos. Van het optimaliseren van de bestaande locaties tot het mee-ontwikkelen van nieuwe.

Wij zoeken iemand met een flinke portie joie de vivre :)

Wij zoeken iemand met een flinke portie joie de vivre :)

Die voldoet aan de volgende kenmerken:

  • - Je hebt een kragtig karakter
  • - Je bent commercieel en flexibel
  • - Je werkt zelfstandig en bent proactief
  • - Je communiceert duidelijk en werkt pragmatisch
  • - Je hebt relevante werkervaring, bijvoorbeeld in de hospitality branche
Samenwerken en plezier maken

Samenwerken en plezier maken

Bij KRAGT krijg je een ondernemende rol met veel vrijheid. Je wordt onderdeel van een energiek team waar je jezelf kunt zijn. We doen veel leuke dingen samen met ons team en de huurders, zoals elke vrijdag samen sporten.

Over KRAGT Workspaces

KRAGT Workspaces bestaat uit 5 locaties in Eindhoven, welke gevestigd zijn in het Philips Stadion (1), Videolab (2), Innovation Powerhouse (3), Gebouw TQ (4) en het Glaslab (5) op Strijp-T. Elk van deze 5 locaties heeft een uniek concept, interieur en eigen aanbod van faciliteiten. De huurders variëren van zzp’ers tot multinationals.

Over KRAGT

Over KRAGT

KRAGT Groep bestaat uit drie bedrijven: KRAGT Workspaces, KRAGT Vastgoedontwikkeling en Studio KRAGT, alledrie gevestigd in gebouw TAB op Strijp-T.

Stuur je reactie op deze vacature naar Koen van Loon: koen@kragtgroep.nl / 06 2753 4818.