arrow_upward

Beleving als een asset

"Onze kracht is dat we belevingen creëren met de WOW-factor."
Let's go beyond...

Let's go beyond...

Wij gaan ver met ons ontwerp. Het beoogd doel van de opdracht en de behoeften van de gebruiker houden wij scherp in het vizier. Als dat inhoud dat we ook nieuw maatwerk meubilair of een andere inrichting van het pand moeten ontwikkelen, dan doen we dat.

Advies, ontwerp en begeleiding

Advies, ontwerp en begeleiding

Een ontwerp of concept kan nog zo gaaf zijn. De kunst is om het ook zo te realiseren in de daadwerkelijke oplevering. Binnen het advies-, ontwerp- en begeleidingstraject bestaan verschillende fasen welke leiden tot een concreet en spraakmakend resultaat. Wij helpen je graag met o.a.:

ruimtelijk, functioneel en technisch programma van eisen, 2D- en 3D ontwerpwerkzaamheden, fotorealistische visualisaties, grafisch ontwerp, technisch tekenwerk, moodboards, kleur- en materiaaladvies, styling (advies), afwerkstaten, begrotingen, budgetbepalingen, esthetische begeleiding, project (bege)leiding, spiegelen offertes, inkoop, turnkey inrichting, meubelvoorstellen, etc.

Kwaliteit voorop

Kwaliteit voorop

Wij laten zien dat wanneer alle facetten van een bouwproject op de juiste manier gecombineerd worden, besparing van tijd en geld de uitkomst is, zonder in te leveren op kwaliteit en creativiteit. Wij zijn in staat deze besparingen te realiseren door middel van: 

- creativiteit bieden in een vroeg stadium van het (ver)bouwproces, 
- ontwerpen maken die zowel duurzaam als flexibel zijn, 
- ​efficiënt projectmanagement

Onze ontwerpen

Benieuwd naar onze creaties?
Hieronder een kleine greep uit het gaafs dat we realiseren.