arrow_upward

Beleving als een asset

"Onze kracht is het behouden van de gecreëerde beleving door eigen beheer en exploitatie.”
KICK Offices

KICK Offices

Onder de naam KICK Offices exploiteert KRAGT vier shared working spaces op toplocaties in Eindhoven. Bij KICK Offices geloven we dat werken net zo leuk kan zijn als vrije tijd! Hoe bereiken we dat? Door een ‘hotel voor ondernemers’ te creëren, waar de gebruikers van alle gemakken zijn voorzien. In een inspirerende omgeving, waar werk- en privé vloeiend in elkaar overlopen. Instapklaar en flexibel.

 

Volledige grip op een succesvol concept

Volledige grip op een succesvol concept

KRAGT ontwerpt, ontwikkelt én exploiteert woon- en werkconcepten. Voor een succesvol exploitatieconcept is een sterk ontwerp, beheer en programmering nodig. En we gaan een stap verder, door zelf onze woon- en werkconcepten te exploiteren. Zo houden we grip op het complete traject, van ontwerp tot exploitatie.

Krachten bundelen, daar geloven wij in.

"Wij bieden het totaalplaatje, van concept tot ontwerp, van realisatie tot exploitatie."

"New concept coming: MELT workspace"

Wij geloven dat een shared working space de faciliteiten en vrijheid moet bieden om het optimale uit je dag te halen. Dat bereiken we door vergaande services en ontzorging van onze huurders. Denk hierbij aan was-, strijk-, en postservice, lunch bestellen, een vergaderruimte boeken, een feestelijke borrel organiseren, samen sporten etc. Met ondersteuning van een fulltime locatiemanager die klaarstaat voor de huurders van MELT. Dit zorgt voor een omgeving met een sterke sociale cohesie, waarin werknemers zich het meest gelukkig voelen. Kortom, een samensmelting van werk en privé.

Wat we exploiteren

Hieronder een greep uit onze exploitaties