arrow_upward

Shared workspaces

KRAGT ontwikkelt high-end shared workspaces op toplocaties in Eindhoven. Onze kracht is het behouden van de gecreëerde beleving. We bedenken, ontwerpen, bouwen en ontwikkelen niet alleen shared workspace. KRAGT verhuurt, beheert en past ze aan aan veranderende behoeftes.
KICK Offices

KICK Offices

Onder de naam KICK Offices exploiteert KRAGT vier shared working spaces op toplocaties in Eindhoven. We noemen het ook wel een ‘hotel voor ondernemers’, omdat onze huurders er volledig worden ontzorgd met een instapklaar kantoor, uitgebreide services en natuurlijk door onze smilemanagers op locatie.

Onvergetelijke indruk

Onvergetelijke indruk

De eerste reactie van mensen die binnen stappen bij KICK Offices is “Wauw”. Het interieur laat een onvergetelijke indruk achter. Een werkruimte met zo’n inspirerend en verfijnd interieur, zie je niet vaak. Zeker niet bij shared working spaces.

Krachten bundelen, daar geloven wij in.

"Wij bieden het totaalplaatje, van concept tot ontwerp, van realisatie tot exploitatie."

NIEUW! Gamechanging shared workspace

NIEUW! Gamechanging shared workspace

Maart 2021 introduceren we een nieuwe manier van werken, genaamd MELT. Op misschien wel de mooiste plek van Eindhoven, namelijk de bovenste verdieping van gebouw TQ op Strijp-T.

Als je werkt aan inspirerende projecten, met collega's die je net zo graag ziet als je vrienden. In een omgeving met alle faciliteiten en services om werk en vrije tijd feilloos in elkaar over te laten lopen. Dan kunnen werk en vrije tijd samensmelten. Dat is ons doel! Samen met onze huurders een omgeving creëren waar je liever bent dan thuis.

Meer weten? Check dan www.melt.nl

Check onze locaties